Workz - Werkgevers
FAVORI-WORKZ-happyfaces17zonderlogo

Werven
met ’n
glimlach

Workz werft voor jou.
Scroll

Vind jouw nieuwe medewerkers

Ben je op zoek naar een gemotiveerde medewerker? Geen tijdelijke, maar één voor de toekomst. Ben jij te druk met je eigen werkzaamheden en weet je de juiste sollicitanten niet te bereiken? Wij helpen hier graag bij. Op basis van jouw bedrijf en de vacature werven én selecteren wij de juiste persoon. Die met plezier bij jou komt werken. Jij hoeft alleen maar een leuke baan te bieden. Dan doen wij de rest. Workz werft voor jou, met 'n glimlach!

01

Goed werkgeverschap

02

Gemotiveerd personeel

03

Werknemers waarop je kan bouwen

Om écht de juiste kandidaten te werven en selecteren verdiepen we ons in jouw bedrijf. De bedrijfscultuur, het personeelsbestand en de werkzaamheden. Zo ontdekken we welke kandidaat er goed tussenpast. Wij werven en selecteren actief op basis van de vacature. Niet zo snel mogelijk, maar juist zo góed mogelijk. Waar je jarenlang plezier van hebt. Zo helpen wij jouw bedrijf (en personeelsbestand) groeien. Dat is hoe Workz werft. 


Vakgebied

Ceviele techniek
Bouw
Groenzorg
Groen
Crane
GWW/Infra
Kantoor
Kantoor
Logistiek
Logistiek
Installatie & Bouw
Productie
Paint
Schilder
Installatietechniek
Techniek
Productie
Vakantiewerk

Een moderne manier van werven

Het werven van goed personeel is de laatste jaren sterk veranderd. Naast de traditionele manier van werven zoals kandidaten benaderen via cv-databanken, vacatures open zetten in kranten en op verschillende websites is er een nieuwe manier bijgekomen. Online werving via social media! Door middel van een eigen landingspagina zorgen wij ervoor dat de vacatures van onze klanten zichtbaar zijn onder de juiste doelgroep. Wij combineren data met mensenwerk. Door te meten, weten wij op welke doelgroep we ons moeten richten en welke manier van communicatie hen het meeste aan spreekt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met online werving via social media?

Lokaal betrokken

Wij doen graag zaken met lokale bedrijven, daarom vinden wij het belangrijk om ook lokaal betrokken te zijn. Zo hebben we met verschillende sportverenigingen een samenwerking. Naast de samenwerking met sportclubs zoeken wij ook altijd de samenwerking met lokale ondernemers en gemeentes. Onze insteek is altijd: “Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat personeel gevonden en opgeleid wordt voor onze lokale bedrijven?” Een mooi voorbeeld hiervan is MEGA-Tech, een unieke samenwerking tussen 5 bedrijven waarbij een medewerker betaald bij vier verschillende bedrijven een week kan meelopen om daarna een keuze te maken waar hij/zij graag wilt werken.

Onze opdrachtgevers

Even kennismaken?