Vacatures Putten | Workz Uitzendbureau
Vacatures Putten

Vacatures
Putten

Wij helpen jou om te werken met een glimlach!
Scroll

De vacatures in Putten op een rijtje.

Staat jouw toekomstige baan hier tussen?

Wil jij aan het werk in Putten?

Dan ben je bij Workz aan het juiste adres. 

Geen vertragingen met het openbaar vervoer of last van files, maar lekker in de buurt aan de gang. Het maakt helemaal niet uit of je een schat aan ervaring hebt of juist op zoek bent naar je eerste baan. We hebben veel mogelijkheden, waardoor er voor (bijna) iedereen iets leuks tussen zit. Van leerling functies tot aan leidinggevende vacatures.

Werken met een glimlach


Workz is in verschillende branches actief in Putten. Maar het belangrijkste van alles; we werken alleen samen met bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers voor de lange termijn. Géén kortlopende opdrachten of als vervanger van iemand die tijdelijk afwezig is door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Met al onze opdrachtgevers die vacatures in Putten hebben, zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Ook over je salaris hoef jij je geen zorgen te maken. Doorat we de markt door en door kennen, weten we precies waar jij recht op hebt. En dat salaris krijg je wekelijks óf 4-wekelijks overgemaakt, net wat jij het fijnste vindt. 

Tenslotte doen we er ook alles aan om je te laten werken met een glimlach. Dat doen we door regelmatig contact met je te hebben. Dat kan een simpel appje zijn of een telefoontje, maar we komen ook bij je langs op de werkvloer. Gewoon om te zorgen dat we elkaar beter leren kennen, maar ook om je te helpen als je tegen dingen aanloopt.

Vacatures in Putten die bij jóú passen


Werk je het liefst binnen of hou je juist van de vrijheid dat buiten werken met zich meebrengt? Bij ons kan je alle kanten op. En als je nog niet goed weet welk werk het beste bij je past, hebben we met MEGA-Tech het perfecte concept voor je. Moet je wel met je handen willen werken natuurlijk, maar de mogelijkheden zijn ontzettend groot. Al deze vacatures in Putten vind je hieronder.

 

Alle vacatures Putten

Consultant

In Putten

Account - Manager

In Putten

Werkvoorbereider Productie

In Putten

Leerling Schilder

In Putten

Leerling Installatiemonteur

In Putten

Vakantiebaan met veel Afwisseling

In Putten

Hovenier Tuinaanleg

In Putten

Technisch Specialist Elektromotoren

In Putten

1e Autotechnicus

In Putten

Werkplaats Timmerman

In Putten

Werkvoorbereider

In Putten

(Junior) Stoffeerder

In Putten

Installatie monteur

In Putten

HR-Adviseur

In Putten

Assemblage Medewerker

In Putten

Recruiter

In Putten

Intercedent

In Putten

MEGA-Tech

In Putten

Timmerman

In Putten

Werken in de Techniek

In Putten

Open sollicitatie vacatures putten