Workz | Uitzendbureau Putten | Werken met een glimlach
1S2A1123

Werken
met ’n
glimlach

Werken bij Workz is
Scroll

Een baan met
glimlachgarantie

Een persoonlijke aanpak. Daar houden we van. We willen je graag goed leren kennen en er alles aan doen om jou met plezier te laten werken. Werken met ’n glimlach dus. Je komt terecht in een hecht en gezellig team dat plezier in het werk heeft. Ieder met z'n eigen kwaliteiten en ook de vrijheid om die kwaliteiten te gebruiken. Geen vaste kaders waarbinnen je moet werken, maar juist gebruik maken van je sterke punten. En als je ergens (nog) beter in wil worden, kijken we samen welke cursussen of opleidingen je kan gaan volgen. Het onderlinge contact is laagdrempelig. En dat hoeft zeker niet alleen over het werk te gaan. We houden er ook van om over het WK, Boer zoekt vrouw of de Tour de France te praten. Tussen het werk door spelen we een potje darts of tafelvoetbal. En op vrijdagmiddag zetten we om 16:30 de pc uit om nog even een spelletje te spelen. Verder hebben we meerdere (bedrijfs)uitjes per jaar en doen we mee aan verschillende sportevenementen.

Onze beloftes voor jou!

01

De ruimte om jezelf te zijn

02

De kans om jezelf te ontwikkelen

03

Elke werkdag 'n glimlach

Even kennismaken…

Om te 'Werken met een Glimlach' heb je natuurlijk ook leuke collega's nodig. En laten we er daar nou net een paar van hebben rondlopen. Vinden we zelf in ieder geval. Beoordeel zelf maar of je het ermee eens bent...

1S2A1806

De vrouw die ervoor zorgt dat alles op de achtergrond perfect geregeld is. Zo verwerkt ze de uren en neemt alle administratieve taken op zich. In haar vrije tijd is ze vaak bezig met lekkere dingen maken. Het grote voordeel daaraan is dat ze vaak wat over heeft en wij daar op kantoor ook weer van kunnen genieten (en jij binnenkort misschien ook wel!). Naast het koken en bakken vindt ze het leuk om te fotograferen en te wandelen.

— Pauline Mouw

1S2A1740

Onderhoudt het contact met opdrachtgevers en is altijd druk op zoek naar nieuwe kandidaten. Bellen mailen en persoonlijke gesprekken, hij zit geen moment stil. Thuis is 'ie bijna nooit. (Zaal)voetballen, concerten bezoeken of lekker uit eten gaan doet hij veel liever. Maar als hij wél thuis is, maakt hij graag de lekkerste pizza's in z'n eigen pizza oven (helaas krijgen we daar op kantoor weinig van mee..).

— Mart Schuurman

FAVORI-WORKZ-happyfaces21

Voert gesprekken met kandidaten en gaat langs bij bedrijven, maar is vooral druk met het schrijven van (vacature)teksten. Is daarnaast ook verantwoordelijk voor de Social Media. De dartkoning van kantoor (zijn eigen woorden) die ook in zijn vrije tijd graag een pijltje gooit. Verder vindt hij het leuk om af en toe een balletje te trappen en lekker te eten en drinken met zijn gezin en vrienden.

— Wilfred van den Brink

6a46d55c-f1f4-4dfc-921c-3df13537a15a

Onze mascotte, stageloper en grote vriend. Hij ‘helpt’ ons vooral op Social Media. Je kan hem tegenkomen op Facebook of Instagram, maar ook in vacatureadvertenties. Kan soms ietwat onhandig zijn, maar zorgt vooral voor een glimlach.

— Worky

Werken bij Workz als

HR-Adviseur

In Putten

Recruiter

In Putten

Intercedent

In Putten

Accountmanager

In Putten

Proef alvast de sfeer

783fe66e-c4b9-4acc-8143-4026cea7f0a8
1S2A1598
1S2A1489
1S2A1287
1S2A5414
WhatsApp Image 2022-08-31 at 4.12.56 PM (2)
WhatsApp Image 2022-09-01 at 12.04.13 PM
1S2A1489

Wij zijn
Workz

Workz. De verbindende factor tussen werkgevers en werkzoekenden.

Die verbinding maken we door verder te kijken dan alleen een CV of vacature. Door bedrijven en kandidaten goed te leren kennen, weten we of iemand ook echt binnen de cultuur van het bedrijf past. Op die manier vergroten we de kans op een langdurige samenwerking.

Kort gezegd. We doen alles voor die glimlach.

Kan jij niet wachten?

Dan leren we je graag beter kennen. En wie weet werk jij binnenkort ook wel met een glimlach!