Uitzendbureau Putten

Werken
met ’n
glimlach

Werken bij Workz is
Scroll

Een baan met
glimlachgarantie

Een persoonlijke aanpak. Daar houden we van. We willen je graag goed leren kennen en er alles aan doen om jou met plezier te laten werken. Werken met ’n glimlach dus. Je komt terecht in een klein team dat plezier in het werk heeft. Ieder met z'n eigen kwaliteiten en ook de vrijheid om die kwaliteiten te gebruiken. Geen vaste kaders waarbinnen je moet werken, maar juist gebruik maken van je sterke punten. En als je ergens (nog) beter in wil worden, kijken we samen welke cursussen of opleidingen je kan gaan volgen. Het onderlinge contact is laagdrempelig. Als je iets wil weten, vraag je dat gewoon gelijk. En dat hoeft zeker niet alleen over het werk te gaan. We houden er ook van om over het WK, Wimbledon of de Tour de France te praten. Tussen het werk door spelen we een potje darts of tafelvoetbal. En op vrijdagmiddag zetten we om 16:30 de pc uit om nog even een spelletje te spelen. Verder hebben we meerdere (bedrijfs)uitjes per jaar en doen we mee aan verschillende sportevenementen.

Onze beloftes voor jou!

01

De ruimte om jezelf te zijn

02

De kans om jezelf te ontwikkelen

03

Elke werkdag 'n glimlach

Even kennismaken…

Om te 'Werken met een Glimlach' heb je natuurlijk ook leuke collega's nodig. En laten we er daar nou net een paar van hebben rondlopen. Vinden we zelf in ieder geval. Beoordeel zelf maar of je het ermee eens bent...

WORKZ

De man die ervoor zorgt dat iedereen precies krijgt waar het recht op heeft. Hij regelt alles tot in de puntjes en zoekt tot in detail uit hoe iets in elkaar zit. In zijn vrije tijd is hij bijna net zo druk als op het werk; voetballen, wielrennen en padellen, alles vindt hij leuk. Maar het beste komt hij tot recht op de bank. Daarnaast vindt hij ook nog de tijd om leuke dingen met zijn gezin en vrienden te doen.

— Casper Maaijen

FAVORI-WORKZ-happyfaces28

Onderhoud het contact met opdrachtgevers en medewerkers. Zit nooit stil en is met honderd-en-één dingen tegelijk bezig. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Jan, hij weet altijd weer met verrassende oplossingen te komen om vacatures in te vullen. In het weekend loopt hij zijn teamgenoten met voetbal in de weg en hij houdt ervan om ook doordeweeks sportief bezig te zijn. Mocht hij niet aan het sporten zijn brengt hij graag tijd met zijn vrouw en vrienden door.

— Jan van der Horst

FAVORI-WORKZ-happyfaces21

Voert gesprekken met kandidaten en gaat langs bij bedrijven, maar is vooral druk met het schrijven van (vacature)teksten. Is daarnaast ook verantwoordelijk voor de Social Media. De dartkoning van kantoor (zijn eigen woorden) die ook in zijn vrije tijd graag een pijltje gooit. Verder vindt hij het leuk om af en toe een balletje te trappen en lekker te eten en drinken met zijn gezin en vrienden.

— Wilfred van den Brink

6a46d55c-f1f4-4dfc-921c-3df13537a15a

Onze mascotte, stageloper en grote vriend. Hij ‘helpt’ ons vooral op Social Media. Je kan hem tegenkomen op Facebook of Instagram, maar ook in vacatureadvertenties. Kan soms ietwat onhandig zijn, maar zorgt vooral voor een glimlach.

— Worky

Werken bij Workz als

Recruiter

In Putten

Intercedent

In Putten

Proef alvast de sfeer

1S2A5414
WhatsApp Image 2022-08-31 at 4.12.56 PM (5)
WhatsApp Image 2022-08-31 at 4.12.56 PM (2)
1S2A5581 vierkant
783fe66e-c4b9-4acc-8143-4026cea7f0a8
WhatsApp Image 2022-09-01 at 12.04.13 PM
FAVORI-WORKZ-happyfaces25

Wij zijn
Workz

Workz. De verbindende factor tussen werkgevers en werkzoekenden.

Die verbinding maken we door verder te kijken dan alleen een CV of vacature. Door bedrijven en kandidaten goed te leren kennen, weten we of iemand ook echt binnen de cultuur van het bedrijf past. Op die manier vergroten we de kans op een langdurige samenwerking.

Kort gezegd. We doen alles voor die glimlach.

Kan jij niet wachten?

Dan leren we je graag beter kennen. En wie weet werk jij binnenkort ook wel met een glimlach!