Kennismaking

'Of we vinden een weg, of we maken er één'

WORKZ

Werken bij Workz

Tijdens het afstuderen van de opleiding Small Business and Retail Management kreeg ik contact met Workz over een commerciële functie binnen Workz. Dit sprak mij gelijk aan, het commerciële werkveld heeft mij altijd al aangesproken. Workz bood mij een baan aan met een mooi perspectief voor in de toekomst.

Een commerciële baan in de personeelsbranche spreekt mij aan vanwege het contact met veel verschillende mensen. Met het werven van kandidaten ben je veel in contact met mensen, wat het werk voor mij leuk maakt. Naast het mensenwerk spreekt het adviseren van ondernemers en bedrijven op het gebied van personeel mij aan. Het aanvoelen wat de klant nodig heeft en wat wij kunnen bieden vind ik erg leuk.

Workz: Steeds meer actief in de regio Harderwijk/Nunspeet

Het fijne aan deze baan bij Workz is dat je betrokken wordt bij veel beslissingen en daar ook zelf een inbreng in hebt. Mede hierdoor kan ik mij breed ontwikkelen, wat voor mij ten goede komt. Daarnaast heb ik afgelopen periode de cursus uitzendprofessional afgerond waarmee ik mijn kennis omtrent arbeidsrecht op niveau heb gebracht.

Samen met mijn collega’s Casper, Jan en Wilfred hebben we de afgelopen periode gewerkt om in de regio Harderwijk/Nunspeet klanten te werven. Ook het komend jaar willen wij uitbreiden en hierin speelt het opleiden van mensen een grote rol. Dit willen wij doen door het beschikbaar stellen van een opleidingsbudget voor onze flexwerkers. Samen met de klant kijken wij hoe we mensen kunnen opleiden en een toekomst kunnen bieden.

Of we vinden een weg, of we maken er één

Samen met de klant en kandidaat een gezamenlijke oplossing vinden spreekt mij erg aan. De uitspraak ‘Of we vinden een weg, of we maken er één’ vind ik hierin erg passen en typeert mij als persoon. Met mijn doorzettingsvermogen en drive ga ik altijd voor het beste voor de kandidaten en klanten.

Ik kijk ernaar uit om mij verder te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei van Workz.