Wilfred - werken bij Workz

Tips & tricks

'Ik hou van werken, zolang het werken is waarvan ik hou'

WORKZ

         Ik hou van werken, zolang het werken is waarvan ik hou.

Johan Cruijff heeft veel uitspraken gedaan die zowel logisch als cryptisch zijn, dit is er één van. Het klinkt natuurlijk heel mooi ‘werken waarvan ik hou’, maar wat wordt daar nu precies mee bedoeld? Of in dit geval, wat bedoel ik ermee?

Het mooiste is om aan het werk te zijn zonder dat het áánvoelt dat je aan het werk bent. Natuurlijk loop je niet elk moment van de dag lachend rond, maar hoe mooi is het als je plezier hebt in je werk? Oftewel dat je kan ‘Werken met een glimlach’.

Precies hierdoor heb ik besloten om bij Workz te solliciteren. Na 15 jaar bij mijn vorige werkgever merkte ik dat ik toe was aan verandering. Toch duurde het een tijd voordat ik de stap durfde te zetten om daadwerkelijk verder te kijken. Bang om de zekerheid los te laten. Angst voor het onbekende. Want wat wilde ik nu precies? Welke kant kan ik op zonder diploma’s? Nu, 6 maanden later, ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik krijg weer energie van het werk dat ik doe en kom vrolijker thuis.

Precies dit gevoel wil ik ook bij jou realiseren. Samen in gesprek, waarbij ik vooral luister en jij verteld. Verteld over je hobby’s, je sterke en minder sterke punten en welke werkzaamheden je interesse hebben. Vervolgens probeer ik een bedrijf te vinden dat bij je past, want niet alleen de werkzaamheden, maar zeker ook het bedrijf moet bij jou als persoon passen. Zodat ook jij met een glimlach aan het werk gaat. Dat is wat ik wil realiseren voor jou.

Dát is in het kort wat ‘Werken waarvan ik hou’ voor mij betekend.