Hoe is het om te werken bij Workz?

Succesverhalen

De ervaringen van Muhammad

FAVORI-WORKZ-happyfaces2zonderlogo

We kunnen nog zoveel opschrijven en beloven, het gaat er uiteindelijk om dat onze medewerkers dit ook zo voelen en tevreden zijn over ons. Om dit te verifieren hebben we enkele medewerkers gevraagd om hun eerlijke verhaal te doen en iets te vertellen over hun ervaringen met ons. Hieronder vertellen wij over onze werkwijze, aangevuld met de ervaringen van Muhammad in de praktijk.

Wij helpen graag iedereen aan een mooie baan. Wij proberen op zeer verschillende manieren in gesprek te komen met kandidaten. Dit kan door middel van mond-op-mond reclame, C.V.-databanken, social media, advertenties of jobcoaches. Muhammad hierover: “Ik ben via de gemeente in contact gekomen met Workz. De jobcoach van de gemeente hielp mij met het zoeken naar een nieuwe baan en heeft contact gezocht met Workz"

Naar aanleiding van dit telefoontje hebben we een gesprek ingepland met elkaar. Dit zodat wij Muhammad beter leren kennen, maar zeker ook zodat Muhammad weet wie wij bij Workz zijn en hoe wij werken. Door goed te luisteren naar de wensen van Muhammad en onze contacten bij verschillende bedrijven hebben we een baan met toekomst voor hem gevonden bij een mooi bedrijf in Putten. Aangezien wij graag iets extra's doen en Muhammad het een fijn idee vond als wij ook aanwezig waren, zijn we samen op gesprek geweest bij de opdracht. Muhammad:  "Na een goed gesprek op kantoor bij Workz werd ik al heel snel gebeld dat ze een mooie vacature voor me hadden als medewerker in een spuiterij. Daar zijn we vervolgens samen op gesprek gegaan en kon ik één week later al beginnen. Ik was heel blij dat ik al zo snel aan de slag kon".

Heel fijn dat we zo snel een baan konden vinden voor Muhammad, maar het is misschien nog wel belangrijker dat hij het echt naar zijn zin heeft. Om hier zeker van te zijn, hebben we zeker in de eerste periode meerdere keren contact gehad met zowel Muhammad als de opdrachtgever. Gewoon even vragen hoe het ging en hem helpen met zaken waar hij tegenaan liep. Muhammad hierover: "Ook in de vervolgperiode werd ik overal bij geholpen. Inmiddels verloopt alles eigenlijk op rolletjes, maar als er iets is weet ik dat ik altijd bij ze terecht kan!

Dit is de manier waarop wij werken. Eerlijk, duidelijk en met aandacht voor, in dit geval, Muhammad als persoon. Hierdoor zijn zowel Muhammad, de opdrachtgever als wij tevreden en zijn we allemaal aan het 'Werken met een glimlach'!